Blogul cu bani
imagine peerfly - afiliere cpa

Afilierile CPA (Cost per Action/Cost per Acquisition.)sunt mina de aur despre care vorbesc majoritatea "Expertilor" in acest domeniu.
Evident ca sunt zeci de site-uri care ofera CPA, personal folosesc numai doua pentru ca au o interfata usor de folosit si au oferte pentru toata lumea.


Afilierea PeerFly

Pentru a obtine afilierea Peerfly, trebuie sa ai un site/blog deja functional, sau trebuie sa explici cum vei promova ofertele lor (reclama platita, PPC, PPV etc).
Fiecare aplicatie este revizuita de un manager de cont care analizeaza potentialul candidat; verificarea telefonica este un proces automat (vei primi un telefon din Noua Zelanda care iti va comuncia un PIN pe care este necesar la completarea aplicatiei).
Desi pare complicat, afilierea PeerFly se obtine usor (sau cel putin asa mi s-a parut mie) - contul este deobicei aprobat in 2 zile.


Creaza cont PeerFly

De ce PeerFly? Aceasta afiliere are preturi diferite pentru fiecare tara.
Adica: majoritatea ofertelor sunt geo specifice si targeteaza vizitatorii dintr-o singura tara. De exemplu daca un vizitator din SUA se inscrie in jocul Clash of Clans, vei fi platit $5. Aceeasi oferta pentru un vizitator din Franta va fi platit cu $1.25. Romania: $0.30

Promovarea ofertelor PeerFly deobicei sunt conditionate (mai bine zis restrictionate): link-uri pe comentariile Facebook sunt interzise, nu se poate face promovare pe Adf.ly sau prin e-mail. Click-urile trebuie sa provina din reclame banner, sau reclama platita pe Facebook, Bing sau 7 Search.
Cei de la PeerFly au un forum care acopera mai toate problemele si strategiile de a face reclama care sa fie acceptata de editor, in plus, Blogul lui Luke Kling are informatii, tutoriale si studii de caz pentru promovarea ofertelor.


Afilierea ClickBank

imagine clickbank - program de afiliereClickBank este mai simplu de folosit si contul de afiliat se obtine mai rapid.
Restrictiile pentru promovarea ofertelor nu sunt asa stricte ca la PeerFly, dar ofertele sunt mai greu de convertit.
Nu exista restrictii geografice, si unul din marele avantaj este ca unele oferte sunt abonamente dupa urma carora se pot incasa bani in plus si ulterior vanzarii initiale.


Creaza cont ClickBank

Am incercat si alte afilieri CPA, dar am renuntat la ele din motive variate: interfata greoaie, trimit e-mailuri non-stop si la un moment dat ma incurcam in conturi si oferte.
Un alt CPA popular este Commission Junction, iar daca te intereseaza varianta "Made in Romania" incearca 2Parale.

In cautarea nisei perfecte

Daca esti nehotarat in alegerea unei nise, site-urile de mai sus sunt o resursa nelimitata de inspiratie.
Ofertele CPA sunt produse pentru care exista o cerere.
Daca verifici sectiunea de jocuri sau spiritualitate, vei gasi produse care pot fi tema pentru un articol sau pentru un site. Referinta: Ce este o nisa?