Crearea Continutului

Continutul un site TREBUIE sa aibe articole unice. In limba engleza exista expresia: Content is KING!.

Este de o importanta cruciala ca articolul sa nu fie copy/paste. Nu spune nimeni sa reinventezi roata, doar trebuie sa o rescrii cu cuvintele tale si sa adaugi o experienta, analiza sau o parere personala - ca la scoala: faci compunere.
Suna stupid, dar asta este adevarul. Vizitatorul iti inchide pagina si nu-ti va mai revizita site-ul niciodata, daca citeste o copie a unei alte pagini. Probabil ca ai face la fel.

Articolele sunt de mai multe feluri, dar voi discuta mai mult despre cele care au un continut care tot timpul este valabil: ARTICOLELE EVERGREEN.

Ca sa fie mai usor de inteles, voi da 2 exemple concrete:

Stirile sau statisticile sunt in general articole care expira, si necesita tot timpul o actualizare - trebuie inlocuite tot timpul cu o stire/statistica noua - au termen de expirare. Pot avea o valoare daca sunt in numar mare - in acest caz pot fi considerate o arhiva.

Articolele despre muzee, trasee turistice, metode de slabit, regulamente sportive, obiceiuri populare, marketing, management, astrologie, comert, metode diverse de a obtine ceva, retete culinare, etc, au continut care isi pastreaza valabilitatea. Aceste articole sunt de actualitate in permanenta si nu necesita intretinere.

Prin continutul lor, articolele EverGreen pot fi de mai multe feluri, in functie de programul afiliat ales. Atat metoda de trafic cat si manipularea cititorului joaca un rol esential in modul in care continutul este aseazat in pagina.
Se pot compune articole care sa aduca unicitate si sa fie interesante si articole care numai sa para interesante si sa devina plictisitoare.

Explicatie consta in metoda de afiliere ales: vizitatorul trebuie sa dea un click pe o reclama, trebuie sa cumpere un produs sau se doreste redirectionarea lui la o alta pagina. Variantele sunt multiple:

  • Articolul incepe interesant si poate deveni intortocheat pe la sfarsit, vizitatorul fiind directionat catre o reclama.
  • Articolul incepe interesant si idea principala ramane neterminata, vizitatorul fiind directionat catre un link anume.
  • Articolul este de interes, vizitatorului fiind prezentat produsul la vanzare
  • Daca traficul provine de la motoarele de cautare, poate fi aplicata orice metoda
  • Daca traficul provine din abonati, continutul trebuie sa fie mixt pentru a nu se pierde clientul
  • Daca traficul este platit, se va incerca conversia vizitelor in venit imediat

Aplica una din variante pentru:

a face bani cu Adfly  

a face bani cu Amazon  

a face bani cu Google Adsense  

vezi Blogul cu Bani pe Net v2.0  

Da-ti un SHARE, un TWEET, un LIKE!
La Multi Bani! imagine bani