Bani cu Adf.ly

Am gasit acest articol publicat pe site-ul unui ziar despre cum nu se fac bani pe net. Autorul articolului, urmand cateva indicatii simple, a incercat timp de 2 luni sa faca un mic venit pe internet. (Articolul il gasiti la adresa: adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/cum-nu-reusit-fac-bani-net-1_50ad0f357c42d5a6638e0acc/index.html)

La inceput, dupa cum prea bine descrie autorul articolului, totul parea simplu si rapid. Insa dupa cateva incercari si vreo 2 luni pierdute, personajul nostru principal si-a dat seama ca nu e chiar asa - pentru a face un venit usor si rapid online, trebuie sa ai o fundatie solida. .


Ce inseamna o fundatie solida?

Planul oricarei afaceri incepe de la o idee, plan de investitie si atragere de clienti. In cazul nostru, idea este de a face bani pe internet, investitia va fi doar timpul dedicat de a fabrica un site GRATUIT (sau mai multe site-uri), iar clientii sunt vizitatorii acestor site-uri.
Se pot face bani pe internet si fara vizitatori, dar atunci apelam la prietenii nostri virtuali de pe retelele de socializare. Acesti "prieteni", pot fi pierduti foarte usor, daca se abuzeaza de un program de afiliere, dar daca se respecta un plan bine pus la punct, vor fi rezultate pe termen lung.

Imi pare rau pentru cei care cauta o metoda rapida de a face bani pe net. Intr-adevar, este posibil incasarea unor sume modice intr-un timp scurt, dar nu sunt tot timpul la indemana si deobicei rezultatul este scaderea numarului de vizitatori.


Lista de ingrediente pentru a face bani pe net

Pentru inceput, vom lua doar 4 ingrediente, urmand sa discutam si sa adaugam metode mai complicate dar care aduc un venit mai constant si mai consistent.

  1. Cont Paypal - daca nu ai, inregistreaza-te aici
  2. Un Nume de Domeniu - GRATUIT
  3. Un pachet de Gazduire pentru parcarea Domeniului - GRATUIT
  4. Continut si Un Program de Afiliere SIMPLU

Urmeaza pasii de mai sus, in ordinea enumerata, si vei avea un site care arata bine, un Nume de Domeniu de top, gata de incasat bani pe net.

Inregistreaza un Domeniu GRATUIT! - Alegerea Cuvintelor Cheie  

Parcheaza Domeniul Tau fara sa platesti! - 2 posibilitati  

Adf.ly: Programul de Afiliere cel mai SIMPLU